Tuesday, August 18, 2009

HARI INTERAKSI PMFSSK
HARI AHAD YANG LALU BERLANGSUNGNYA PROGRAM HARI INTERAKSI SEMPENA MENYAMBUT KEDATANGAN ADIK2 TAHUN 1 DISAMPING UNTUK MEMPERKENALKAN MEREKA DENGAN PMFSSK..MEREKA TELAH DIAGIHKAN MENGIKUT SEKRETARIAT YANG MEREKA PILIH SEMASA SESI PENDAFTARAN PERSATUAN DIADAKAN..
PELBAGAI AKTIVITI TELAH DIADAKAN PADA HARI BERKENAAN.PROGRAM TELAH DIMULAKAN DENGAN MAJLIS PERASMIAN OLEH YBHG PROF. DR. ZAHARANI BIN AHMAD SELAKU PENASIHAT PERSATUAN.
SELEPAS ITU, MAJLIS DITERUSKAN SESI MEMPERKENALKAN BARISAN KEPIMPINAN PMFSSK DIBAWAH PIMPINAN SAUDARA MOHD ADIB AKMAL B AHMAD SHATIR.

SEDIKIT PERMAINAN JUGA TELAH DISEDIAKAN UNTUK ADIK2 BAGI MENGUJI MEREKA.PELBAGAI TELATAH DAN KERENAH DAPAT DILIHAT KETIKA SESI INI BERLANGSUNG.MEREKA SALING BERTANDING UNTUK MENJADI PEMENANG.

AKHIR SEKALI SESI PEMILIHAN KETUA MENGIKUT PUSAT DAN WAKIL TAHUN SATU TELAH DIPILIH. SAUDARA IZZAT AMIR TELAH DIPILIH SEBAGAI KETUA PELAJAR TAHUN SATU.SELEPAS ITU, MAJLIS DITERUSKAN DENGAN PENYERAHAN KAD KEAHLIAN KEPADA SEMUA AHLI TAHUN 1 DAN JUGA SIJIL PENYERTAAN.ALHAMDULLILLAH, MAJLIS BERAKHIR DENGAN IZIN YANG MAHA ESA.KEPADA ADIK2 TAHUN 1 YANG DATANG, TERIMA KASIH DIUCAPKAN. DIHARAP HUBUNGAN YANG DIBINA AKAN BERKEKALAN.

No comments: