Sunday, October 18, 2009

KEMBARA VARSITI
ALHAMDULLILLAH, PADA 2-4 OKT 2009 YANG LEPAS, PMFSSK MELALUI SEKRETARIAT AKADEMIK, LATIHAN DAN KEPIMPINAN TELAH MENGADAKAN SATU PROGRAM MOTIVASI SEKOLAH YANG DIPANGGIL KEMBARA VARSITI BERTEMPAT DI SEK MEN KEB TEMIN, JERANTUT PAHANG. PROGRAM YANG BERLANGSUNG SELAMA 3 HARI 2 MALAM INI TELAH MENUTUP TIRAI TENGAH HARI 4 OKT 2009 YANG DIRASMIKAN OLEH EN SUKI IAITU GURU PENOLONG KANAN SEK MEN KEB TEMIN.

PROGRAM INI TELAH MELIBATKAN 74 PELAJAR TINGKATAN 6 BAWAH, 19 AHLI PMFSSK DAN 2 ORANG PEMANTAU YANG MERUPAKAN ALUMNI PMFSSK. ALHAMDULLILLAH, PROGRAM TELAH BERJALAN SEPERTI YANG DIRANCANGKAN DAN TELAH MENDAPAT SAMBUTAN YANG MENGGALAKKAN DARI PARA PELAJAR SEKOLAH TERSEBUT.

JUTAAN TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG TERLIBAT DALAM MENJAYAKAN PROGRAM INI DAN JASA ANDA SEMUA AKAN DIKENANG SELAMANYA, INSYAALLAH.
SELAIN ITU JUGA, INSYA ALLAH, PROGRAM INI AKAN DITERUSKAN PADA SEM DEPAN DIMANA PARA PELAJAR TERSEBUT AKAN DATANG UNTUK MERASAI KEHIDUPAN DI ALAM UNIVERSITI. SESIAPA YANG BERMINAT UNTUK MENYERTAI PROGRAM TERSEBUT PADA SEMESTER DEPAN, PASTIKAN ANDA SEMUA PEKA PADA IKLAN DAN POSTER YANG DITAMPAL SELAIN DI DIGITAL BOARD FSSK.

No comments: